RSS

Day 23 : Moon

23 Mar

capture the full moon. You can see my other ‘moon’ picture here.

Advertisements
 
4 Comments

Posted by on March 23, 2012 in March photo a day

 

Tags: , ,

4 responses to “Day 23 : Moon

  1. Photecstasy

    March 24, 2012 at 1:03 pm

    To die for!

     
  2. Hendra Taruna

    March 24, 2012 at 10:13 pm

    bagus bangeet…Idha ahlinya dalam motret bulan dah… :D, btw coba white balance nya ganti tungsten klo canon, klo Nikon ganti ke incandescent, buat warnain langitnya jadi biru. Lensanya pake yang apa Dha…four thumbs up

     
    • idha2908

      March 24, 2012 at 10:25 pm

      makasih mas… nah tu dia aku gak ngerti settingan begituan mas. Kameraku sony alpha 230, lensa-nya pake lensa tele 75-300 mm. Jadi langit malam bisa disetting jdi biru yah? wahh aku baru tau tuh mas, makasih tipsnya :)…

       
  3. Inside the Mind of Isadora

    April 6, 2012 at 3:27 am

    Eeeekkkk … so perfect even a vampire would think so.

     

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: